Hoe onderhoud ik mijn aluminium tuinmeubel?

Als je aluminium tuinmeubelen, tafels, stoelen, en andere meubels wilt schoonmaken, is het belangrijk om een product te gebruiken dat speciaal is ontworpen voor dit soort materialen. Een goede optie is de multisurface cleaner van Jati & Kebon. Hieronder vind je de instructies voor het gebruik van deze reiniger:

Stap 1: Maak het oppervlak schoon Verwijder los vuil, bladeren of andere vuildeeltjes van het oppervlak van je meubels met een zachte borstel of doek.

Stap 2: Spray de multisurface cleaner op het oppervlak Spray de multisurface cleaner van Jati & Kebon op het oppervlak van je meubels en wrijf het product in met een zachte doek.

Stap 3: Laat de cleaner intrekken Laat de multisurface cleaner ongeveer 5-10 minuten intrekken, afhankelijk van hoe vuil het oppervlak is.

Stap 4: Schrob het oppervlak schoon Gebruik een zachte borstel om hardnekkige vlekken en vuil te schrobben. Werk in cirkelvormige bewegingen en gebruik een lichte druk.

Stap 5: Spoel af Spoel het oppervlak van je meubels af met water om de reiniger en het vuil weg te spoelen.

Stap 6: Droog het oppervlak af Gebruik een zachte doek om het oppervlak van je meubels droog te maken. Zorg ervoor dat er geen water achterblijft op het oppervlak.

Met de multisurface cleaner van Jati & Kebon kun je vuil en vlekken effectief verwijderen van aluminium, keramiek of synthetische ondergronden. Het product is ook eco safe, op basis van water en herstelt het nieuwe uiterlijk van je meubels. Eén fles van 750 ml is goed voor 8m² aan oppervlak.