Hoe reinig je textylene

Wat is textylene?

Textylene is een doek die uit polyestervezels wordt samengesteld. De doek wordt geweven uit  vezelachtige nylondraden. Door de sterke vezelverbinding ontstaat een stevig en duurzaam geheel. De vezels worden samengesmolten zodat het textylene rekbesteding is en vormvast. Het materiaal bevat daarnaast ook een PVC coating.

Eigenschappen van texylene

Door de unieke samenstelling van textylene heeft dit materiaal een aantal gunstige eigenschappen. Textyleneis kleurvast, afwasbaar, sneldrogend UV-bestendig en daarnaast milieuvriendelijk. Het materiaal is daarnaast goed bestand tegen scheren en neemt ook geen water op.

Reinigen van textylene

Voor de reiniging van textylene raden wij de SUNS Textile Cleaner aan. Deze cleaner met nanotechnologie is een milieuvriendelijk reinigingsmiddel dat is geschikt voor textileen, katoen en synthetische textielsoorten. Met de SUNS Textile Cleaner krijgt u (waterafstotende) kussens, bankstellen, vloerkleden, parasols, tentdoeken etc. weer mooi schoon. Dankzij het actieve, snelwerkende concentraat heeft de cleaner een sterk reinigende werking en is het product zeer duurzaam in verbruik. De cleaner is zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken.

Gebruiksaanwijzing
Goed schudden voor gebruik! Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte aanbrengen. Ergste vuilresten van oppervlak verwijderen met een zachte borstel. Meng 1 dop op 1 liter water en roer goed. Was het oppervlak met een spons of zachte borstel en droog daarna met een schone zeem en/of microvezeldoek. Bij sterke vervuiling de behandeling herhalen of dosering verhogen. De cleaner is uitsluitend te combineren met Suns Protector.