Maak kennis met Sunbrella


Wij geloven in het creëren van comfortabele woonruimtes met mooie, zorgeloze stoffen waar iedereen van zal genieten. Voor elke buitenruimte in de tuin zijn de legendarische prestaties van Sunbrella-stoffen en de veelzijdigheid van het ontwerp zeer geschikt voor elke locatie.

Erkende prestaties

Wij hechten veel waarde aan het creëren van comfortabele woonruimtes met mooie, zorgeloze stoffen waar iedereen van zal genieten. Voor elke buitenruimte in de tuin zijn de legendarische prestaties van Sunbrella-stoffen en de veelzijdigheid van het ontwerp zeer geschikt voor elke locatie. Uw favoriete kleur – standaard of op maat – behoudt zijn intensiteit, jaar na jaar, zwemsessie na zwemsessie en zonnestraal na zonnestraal. Bovendien zijn ze perfect bestand tegen UV-stralen dankzij Sunbrella. Als u voor uw stoffen voor de Sunbrella-optie kiest, zult u er zeker geen spijt van krijgen..

Vlekbestendig

waterbestendig

uv-bestendig

schimmelwerend

duurzaam en slijtvast

easy to clean

Zachte en mooie kussens

Onze kussens bekleed met Sunbrella-stof en gevuld met hoogwaardig en superzacht schuim zijn een goede keuze, of het nu zon of regen is.

De vulling zorgt ervoor dat de kussens zo snel mogelijk drogen nadat je jezelf in de zon hebt gedroogd. Alle vermelde kussens zijn verkrijgbaar in snel te kiezen kleuren die op voorraad zijn. Elk zitkussen, evenals alle rug- en decobekleding, wordt in unikleur gespecificeerd. Optionele sierkussens kunnen op verzoek worden meegeleverd.

Gemakkelijk in onderhoud

Sunbrella vraagt weinig tot geen onderhoud. Heb je toch vlekken, dan zijn deze vaak heel gemakkelijk te reinigen.